Dank voor je aanvraag!

Je ontvangt de prijsindicatie binnen 1 werkdag.

Bij Matteo Studio nemen we elke legopdracht serieus en behandelen we deze als een project. We beginnen met een grondige afweging van de benodigde materialen, planning en werkzaamheden omervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Om onze afspraken te garanderen dat ze worden nagekomen, maken we gebruik van een strak geplande agenda. Deze planning is voor ons “heilig” omdat wij begrijpen dat je met deze data in gedachte ook andere werkzaamheden plant.

We communiceren duidelijk met betrokken partijen en controleren de leggers tijdens het project. Onze aanpak is erop gericht om jouw vloer tiptop bij je te installeren, zonder dat je daar omkijken naar hebt.

Sabrina Pijnaker

CUSTOMER SERVICE

Sabrina staat van maandag tot en met vrijdag klaar voor al je vragen met betrekking tot ons aanbod en vooral de planning van leveringen en installaties.

Niels van Voorthuijzen

Niels verwelkomt je graag in de showroom om te horen wat jouw wensen zijn en te laten zien wat wij daarin kunnen betekenen.

Casper Wattimena

Casper helpt je graag met maken van de juiste keuzes. Ga je voor click of toch liever een verlijmbare variant? Casper legt het je graag uit in de showroom.

Krijg een impressie van onze werkwijze

Met 12 ervaren parketteurs staan we garant voor een strakke afwerking

Krijg een impressie van onze werkwijze

Met 12 ervaren parketteurs staan we garant voor een strakke afwerking