Over ons

Matteo Studio BV begon in 2020 met een passie voor interieur en een ambitieus plan: het inrichten van je huis moet een leuk en eenvoudig proces zijn. Niels en Casper lanceerden hun bedrijf met het motto dat je binnen één dag de hele afwerking en inrichting van je huis kunt bepalen in de showrooms (Baambrugge en Amsterdam). Inmiddels bestaat ons team uit 6 mensen op kantoor en 12 parketteurs op de weg.

Service van begin tot eind

Wij geloven dat door een compacte collectie producten aan te bieden in combinatie met een ontspannen showroom, de stress bij het kiezen van interieurproducten vermindert en de voorpret vergroot. Onze showroom in Baambrugge is momenteel aan het uitbreiden, en we zijn ook bezig met de opening van een showroom in Amsterdam.

In de loods naast de showroom in Baambrugge staat onze voorraad PVC vloeren. De hudige service voorraad beslaat nu 7.000m². De PVC vloeren zijn kwalitatief hoogwaardig en worden inhouse ontwikkeld en geïmporteerd, hierdoor kan Matteo studio altijd snel schakelen en een eerlijke prijs aanbieden.

We nodigen je graag uit om een afspraak te maken om onze showroom te bezoeken. Onze ervaren adviseurs nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden, zodat je met een goed gevoel je interieur kan inrichten. We maken het creëren van je interieur een leuk en eenvoudig proces!

Sabrina Pijnaker

CUSTOMER SERVICE

Sabrina staat van maandag tot en met vrijdag klaar voor al je vragen met betrekking tot ons aanbod en vooral de planning van leveringen en installaties.

Niels van Voorthuijzen

Niels verwelkomt je graag in de showroom om te horen wat jouw wensen zijn en te laten zien wat wij daarin kunnen betekenen.

Casper Wattimena

Casper helpt je graag met maken van de juiste keuzes. Ga je voor click of toch liever een verlijmbare variant? Casper legt het je graag uit in de showroom.

Krijg een impressie van onze werkwijze

Met 12 ervaren parketteurs staan we garant voor een strakke afwerking

Krijg een impressie van onze werkwijze

Met 12 ervaren parketteurs staan we garant voor een strakke afwerking